perjantaina, helmikuuta 20, 2009

Uusi sukulainen

Tuomas Kalmi
Esi-isien ja -äitien etsimisen sijasta olen viime aikoina keskittynyt uuden sukulaisen tuottamiseen ja sen jälkeen hänestä huolehtimiseen. Esikoispoikamme Tuomas Tyko Johannes syntyi 29.11.

Sukututkimusharrastukselle tämä tietysti on tarkoittanut hiljaiseloa, toisaalta myös piristettä.

4 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Sattuipa löytymään mielenkiintoinen blogi. Juuri tänään puhuin sisareni kanssa isovanhemmistamme. Isoisä oli syntynyt Isossakyrössä 27.11.1843. Ajatuksissa on selvittää hänen lapsensa, koska isäni ei suostunut eläissään kertomaan veljistään. Taitaapi vaan käydä niin, että niihin sukujuttuihin uppoaa sitten kuin syvään suohon.

Kaisa Kyläkoski kirjoitti...

Onnittelut perhetapahtuman johdosta. Jos vielä päivittelet oikeata reunaa, niin olisi kiva nähdä siellä myös blogini Sukututkijan loppuvuosi linkitettynä.

Anonyymi kirjoitti...

joo olen laura jussilan jälkeläinen haen sukuani lauran isän puolelta asun nummelassa ja mullakin on perillisiä ja laura on lähtenyt esposeen v 1941 ja jäänyt etelään äitini äiti oli mantilan sukua ja kuusikko myös on sukua äitini eleli orismalassa ja isoskyrös ja syntynyt1915 .sukuni on ollut isosta kyröstä lähtöjään juha mantila aatos mantila ja jussila lenni ja jussila rauha ja aatos mantila oli näiden isä-en tiedä onko sinun ja minun sukuni lähisukua tai onko yhteisiä sukulaisia ja jos on niin itä paitsi että sukujuuret isössa kyrössä. kos ollaan läheisiä jollain tavoin olisi kiva yhdessä ratkoa tai jos muutenkin helsinkiin on tullut sukua muta en ole varma millä nimillä löytyy.
olen tuula partanen nummelasta.
puh.0415746787
tai sähkäri.tupuliini2@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Viehättävät ja mielenkiintoiset sukutukimussivut!
Onnea pienimmäiselle!
T. Irma Suksi
ps
Äidinäitienpuoleiset sukujuuret Kyrönjokilaaksossa. Etsin juuri 12. sukuolvea 1600-luvulta äitien ketjussa.